Mijn favorieten

Onze medewerkers

ASA Groep Makelaardij en Geld & Verzekering

Henri Borgignons
Henri Borgignons
Directeur/Makelaar/Taxateur
Al sinds 1995 ben ik actief binnen ASA Groep. Mijn persoonlijk doel voor u, is vragen met betrekking tot wonen, financiële en hypothecaire vraagstukken te beantwoorden. Wij als ASA Groep hebben altijd een passende oplossing voor u op het gebied van Hypothecaire en Financiële planning (life events), echtscheidingen en Makelaardij (NVM).
Patrick van Holten
Patrick van Holten
Makelaar/Taxateur
Na mijn opleiding Vastgoed ben ik uiteindelijk bij ASA Groep terecht gekomen. Al 5 jaar help ik met veel plezier mijn klanten hun doelstellingen omtrent hun woning te verwezenlijken. Door mijn kennis en interesse in de markt zoek ik telkens de best passende methodes m.b.t. verkoop van huizen.
Robert Goossens
Robert Goossens
Directeur/Hypotheken
Al sinds 1994 ben ik actief binnen ASA Groep. Al jaren ga ik voor kwaliteit samen met onze klanten. Met veel plezier beantwoord en behandel ik vragen die u heeft over: verzekeringen, hypotheken en bankzaken.
Willy Eijkenboom
Willy Eijkenboom
Verzekeringen/Hypotheken
Al jaren zet ik me in voor de klanten van ASA Groep. Mijn doel is iedere klant zo persoonlijk mogelijk te benaderen. Onder het genot van een lekker kopje koffie, handel ik al jouw vragen met betrekking tot verzekeringen af. Samen met de klant zorg ik voor een passende oplossing.
Kevin Piëtte
Kevin Piëtte
Commercieel medewerker binnedienst
Per 01 oktober a.s. zal Kevin ons team komen versterken. Wij heten hem van harte welkom binnen ons team. Kom snel kennis met hem maken.
Kevin zal als Commercieel medewerker Binnendienst u optimaal kunnen adviseren op de gebieden van Verzekeringen/hypotheken, echtscheidingen en Regio Bank.