Verkoopbegeleiding

 

MAATWERKADVIES:

De verkoop van uw woning kan alleen maar slagen met de juiste aanpak. Samen met u bereiden wij de verkoop van uw woning voor. U kent uw woning het beste en wij kennen de markt als geen ander. Door onze actieve en persoonlijke aanpak, alsmede door de juiste prijsstelling verkopen wij uw woning vaak sneller dan andere makelaars. Onze bewuste keuze om NVM lid te zijn heeft voor u o.a. het voordeel dat u op de best zichtbare plaats op Funda te vinden bent.

Wij zullen uw woning optimaal presenteren op onze website in de media en tijdens de bezichtigingen. Wij zullen u tips geven om uw woning optimaal te presenteren tijdens het foto's maken en tijdens de bezichtigingen. Maatwerk is het sleutelwoord.

Uw keuze voor ons, is kiezen voor deskundigheid, betrouwbaarheid en zekerheid.

Dat wij als NVM-makelaar lid zijn van deze brancheorganisatie biedt u een aantal voordelen:


Deskundigheid

  • Wij zijn goed opgeleid en houden onze kennis permanent op peil.
  • Onze medewerkers zijn goed opgeleid en gecertificeerd, zodat u de kwaliteit kunt verwachten waar u recht op heeft.
  • Wij kennen de markt goed.
  • Wij adviseren over alle aspecten van aan- of verkoop. Wij hebben bouwkundig inzicht en zijn op de hoogte van de juridische haken en ogen.
  • Wij beschikken over een enorme NVM-database met informatie. Daardoor kunnen wij uitstekend advies geven en onderbouwen.

Betrouwbaarheid

  • Wij handelen volgens de NVM-Erecode. Wij treden niet op voor twee opdrachtgevers met tegenstrijdige belangen.
  • Wij behartigen de belangen van onze opdrachtgever en zijn niet afhankelijk van een bepaalde bank of verzekeringsmaatschappij. 

Zekerheid

  • Wij zijn verplicht verzekerd tegen beroepsaansprakelijkheid, waardoor wij geen financiële risico’s lopen. Dat is ook in uw belang. 
  • Voor eventuele klachten over en geschillen met ons, kunt u terecht bij de afdeling Consumentenvoorlichtingvan de NVM en indien nodig een beroep doen op de geschillencommissie van de NVM en de onafhankelijke tuchtrechtspraak.

Wij nemen uw vragen uit handen en zullen u begeleiden tot en met de notaris.

Wellicht wilt u aansluitend een nieuwe woning kopen, wij kunnen u dan als aankoopmakelaar begeleiden. Klik hier voor informatie.

Heeft u een geschikte, op maat gemaakte, hypotheek nodig? Onze adviseurs (hypothecaire planners), voldoen aan de hoogste gestelde eisen en begeleiden u tot en met de notaris. Klik voor meer hypotheek informatie hier.