Geld & verzekeringen

ASA Groep Geld & verzekeringen, een juiste keuze!

Welkom op de pagina van ASA Groep Geld & Verzekeringen. U vindt hier op eenvoudige wijze informatie over verzekeringen, hypotheken en financiële onderwerpen. Ook voor bankzaken, via Regio Bank, kunt u op onze site terecht. Onze medewerkers geven graag antwoord op al uw vragen. Klik hier voor contact met onze medewerkers.

Alle zaken direct en persoonlijk geregeld:

Financiën, verzekeringen, hypotheken en belastingzaken regelen de medewerkers van ASA Groep deskundig, persoonlijk en direct. Maak gebruik van onze brede kennis bij het kopen van uw huis, financiële vragen en verzekeringen. Ook adviseren wij bij het opbouwen en fiscaal regelen van vermogen voor later. U ontvangt altijd een op maat gemaakt advies.

Advies op maat:

Maak een vrijblijvende afspraak voor een op maat gemaakt advies, dat rekening houdt met uw wensen en uw huidige en toekomstige situatie.

Het ASA Groep Totaal verzekeringspakket:

Wij zijn altijd op zoek naar verzekeringsoplossingen voor onze klanten waar goede voorwaarden en de beste premies onderdeel van uit maken. Wij bieden u het ASA Groep Totaal pakket aan.Toets op het tabblad verzekeringen en u ziet snel de voordelen, ook kunt u op de oranje button drukken, zodat u nu alvast uw voordeel kunt berekenen. Natuurlijk adviseren onze adviseurs u ook persoonlijk, bel of mail vandaag nog!

Hypothecaire planners:

De adviseurs van ASA Groep Geld & Verzekeringen zijn Hypothecaire planners en voldoen hiermee aan de hoogste eisen en zijn zéér deskundig. Dit betekent voor u dat u te maken hebt met vakmensen, die u altijd een advies geven dat voor uw persoonlijke situatie het beste is. Wij brengen u een vooraf afgesproken fee in rekening.

   

ASA Groep Geld & verzekeringen is lid van de Adfiz, een vereniging van onafhankelijke financiële- en assurantieadviseurs.
Dit geeft voor u de zekerheid dat wij altijd het beste advies voor uw situatie zullen maken.

Kifid : ASA Groep Geld & Verzekeringen is aangesloten bij het klachteninstituut financiële dienstverlening, ook zijn wij aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens. U bent zodoende verzekerd van deskundigheid en betrouwbaarheid.

Vragen:

De deskundige medewerkers van Asa Groep staan u graag te woord op werkdagen van 9.00 tot 12:30 uur en van 13:30 tot 17.00 uur Wij zijn bereikbaar onder nummer 043 363 95 75.

ASA Groep "De adviseurs van vandaag"