Makelaars

Waarom is ASA Groep Makelaars een juiste keuze?

ASA Groep Makelaars is altijd betrokken, enthousiast, realistisch en eerlijk. Hierdoor boeken wij vaak snel resultaat.

ASA Groep Makelaars verkoopt woningen meestal sneller dan de regionale "gemiddelde verkooptijd". Dit door onze unieke verkoopmethode. Deze is anders dan bij de meeste andere makelaarskantoren. Wij maken een verkoopplan speciaal voor uw woning op basis van onze ruime, jarenlange ervaring. Wilt u ook informatie over onze unieke verkoopmethode, bel of mail ons dan vandaag voor het maken van een afspraak met een van onze makelaars.

ASA Groep Makelaars is 7 dagen per week bereikbaar.

Het team van ASA Groep Makelaars geeft graag antwoord op al uw vragen. Klik hier voor contact met onze medewerkers.

Alle medewerkers van ASA Groep zijn gecertificeerd en/of gediplomeerd voor hun vakgebied en beschikken bovendien over een ruime ervaring.

ASA Groep is aangesloten bij de landelijke makelaarsorganisatie NVM en beschikt hierdoor over een enorme database van woningaanbod en woningvraag. Ruim 400 zoekers staan bij ons ingeschreven. Wij weten dus wat deze mensen zoeken. Wij hebben de koper van uw woning wellicht al in ons zoekersbestand.

Als taxateur verzorgen wij uw taxatie snel en volledig volgens de normen van het NWWI. Onze taxatierapporten worden door ALLE financiers geaccepteerd.

Als makelaarskantoor werken wij samen met ASA Groep Geld & Verzekeringen. Hierdoor beschikken wij over alle kennis van hypotheken en verzekeringen. Wij bieden u een complete dienstverlening, daar waar het gaat om de financiële afwikkeling rondom de aanschaf van onroerend goed.

Het kantoor is geopend van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 12:30 uur en van 13:30 tot 17:00 uur, maar ook na kantooruren zijn wij prima bereikbaar!